Inschrijving competitie geopend

03 november 2023


Na een regenachtige najaarscompetitie is het alweer tijd om na te denken over de KNLTB Voorjaarscompetitie 2024, voor vele spelers de mooiste periode van het tennisseizoen. Voor senioren bestaat de voorjaarscompetitie uit een zeer divers competitieaanbod, voor zowel beginnende spelers als voor topspelers en voor iedereen daar tussen in. En... dit jaar is het ook mogelijk om padelcompetitie te gaan spelen. Doe jij ook mee met één van de competities?  

Aanbod tenniscompetitie
Zoals elk jaar zijn er weer een paar kleine wijzigingen in het Competitie aanbod. Competitie spelen is bij TV Boskoop uitsluitend mogelijk op dinsdag-, woensdag- en donderdagochtend en op vrijdagavond, zaterdag en zondag. Klik op de onderstaande links voor het volledige aanbod en de speeldata:  

Speeldata: https://www.tennis.nl/media/sv1c53sk/knltb-tennis-speeldata-voorjaarscompetitie-2024.pdf?ts=638294355597270000  

Aanbod senioren regionaal: https://www.tennis.nl/media/vxpfsbur/aanbod-voorjaarscompetitie-2024-senioren-regionaal.pdf?ts=638324520393730000  

Aanbod senioren landelijk: https://www.tennis.nl/media/wfvdoqse/aanbod-voorjaarscompetitie-2024-senioren-landelijk.pdf?ts=638324520340400000  

Inschrijven tenniscompetitie
Opgeven is vanaf nu mogelijk. Je kunt je opgeven als individu óf als team. Als je je als team opgeeft, moeten alle teamleden met voor- en achternaam worden benoemd. Check bij jezelf én bij je teamleden of je lidmaatschap past bij de competitievorm die je wilt gaan spelen. Geef bij je inschrijving ook aan welke speeldag EN welke competitievorm jullie voorkeur heeft. Je kunt je inschrijving uitsluitend mailen naar Rene Roelofs ([email protected]).  

Aanbod padelcompetitie
De padelcompetities op zaterdag en zondag zijn voor spelers van alle leeftijden. Op vrijdag kun je vanaf 15 jaar deelnemen. Op zowel vrijdag, zaterdag als zondag wordt er gespeeld in verschillende klassen. De competitie wordt eenmalig ingedeeld op basis van teamrechten om padelspelers zoveel mogelijk tegen gelijkwaardige tegenstanders te laten spelen.  

Speeldata: https://www.nlpadel.nl/media/nrufieyl/speeldata-padelcompetitie-voorjaar-2023-defintief.pdf  

Aanbod padelcompetitie: https://www.nlpadel.nl/media/aasorl30/knltb-padel-competitieaanbod-2023.pdf?ts=638300209612370000  

Inschrijven padelcompetitie
Opgeven is vanaf nu mogelijk. Je kunt je opgeven als individu óf als team. Als je je als team opgeeft, moeten alle teamleden met voor- en achternaam worden benoemd. Een team bestaat uit (minimaal) 4 spelers, waarbij alle combinaties mogelijk zijn (man/vrouw). Geef bij je inschrijving ook aan welke speeldag jullie voorkeur heeft. Je kunt je inschrijving uitsluitend mailen naar Gabor Vroegop & Arco Zaad ([email protected]).   

Loting
Wij merken dat de competitie bij TVB steeds populairder wordt. Dat is een goede ontwikkeling! Echter, hierdoor kan het voorkomen dat zich méér teams opgeven dan wij kunnen plaatsen op basis van de baancapaciteit. Dit betekent dat we niet alle teams kunnen plaatsen of in ieder geval niet op de dag/competitievorm van je voorkeur. In dat geval zullen wij gaan loten. De uiterste inschrijfdatum is donderdag 21 december 2023. Wanneer jouw team uitgeloot is, heb je nog een paar dagen de tijd om óf een nieuw team te vormen óf een andere speeldag te kiezen. We zien jullie inschrijvingen graag tegemoet!   

Nieuwscategorieën