Laddercompetitie gaat veranderen

20 november 2023


Per 1 januari 2024 gaan we stoppen met de ClubLadder welke wordt aangeboden door Sportconnexions. We gaan vanaf die datum over naar de KNLTB Clubladder. Deze ladder werkt net een beetje anders dan de vorige ladder. We gebruik dan ook komend jaar om te kijken of deze nieuwe ladder bevalt. De Clubladder wordt aangeboden op twee speelniveaus (speelsterkte 3 t/m 6 en 7 t/m 9) en voor zowel enkel als dubbel. Dames en heren spelen door elkaar.   

Binnenkort wordt iedereen toegevoegd aan de Clubladder, zowel dubbel als enkel. Bij de dubbel clubladder speel je met een vaste partner. We hopen uiteraard dat zoveel mogelijk leden mee gaan doen aan de Clubladder. Wanneer je -om wat voor reden dan ook- niet mee wilt doen aan de Clubladder, kun je jezelf hiervoor afmelden. Dit kan vóór aanvang, maar is ook nog mogelijk wanneer de Clubladder al gestart is. Ook (weer) aanmelden is op elk gewenst moment mogelijk. Volg onderstaand stappenplan om jezelf af te melden voor de enkel ladder als je niet wenst mee te doen. Voor de dubbel ladder hoef je jezelf niet af te melden. Wilt je met de dubbel ladder meedoen? Volg dan onderstaand stappenplan. 

Uitschrijven ladder enkel
Ga naar de KNLTB ClubApp
Ga naar het tabblad “Spelen”
Klik op “Ladder”
Klik op “Mijn competities”
Klik op “Laddercompetitie enkel”
Klik op “Uitschrijven”
Klik op “OK”  

Inschrijven ladder dubbel
Ga naar de KNLTB ClubApp
Ga naar het tabblad “Spelen”
Klik op "wedstrijden"
Klik op “Ladder”
Klik op "beschikbaar"
Klik op “Laddercompetitie dubbel”
Klik op “inschrijven”
kies dubbelpartner
Klik op “OK”  

Verdere informatie over hoe de Clubladder precies in zijn werk gaat, volgt later. Lukt het afmelden niet? Neem dan contact op met Eveline Kip ([email protected]). Weet je nog niet zo goed of de Clubladder iets voor jou is? Probeer het dan gewoon uit en kijk of het bevalt.  

Nieuwscategorieën