Najaarscompetitie tennis

22 mei 2024


Hoewel de voorjaarscompetitie nog niet eens voorbij is, moeten we toch alweer na gaan denken over de Najaarscompetitie. De inschrijving voor de competitie is dan ook bij deze weer geopend. Net als vorig jaar duurt de competitie dit najaar maar vijf weken. De competitie start op 13-14-15 september en de laatste speeldag is op 11-12-13 oktober. De drie weekenden daarna zijn inhaalweken. Voor de exacte speeldata overzicht, klik hier.  

Ook dit jaar is het aanbod weer iets gewijzigd ten opzichte van vorig jaar. 

Opgeven is vanaf nu mogelijk. Je kunt je opgeven als individu óf als team. Als je je als team opgeeft, moeten alle teamleden met voor- en achternaam worden benoemd. Check bij jezelf én bij je teamleden of je lidmaatschap past bij de competitievorm die je wilt gaan spelen. Dus…
- Als daglid mag je niet ’s avonds of in het weekend spelen
- Met een competitielidmaatschap mag je óf in het voorjaar óf in het najaar spelen
- Met een zomerlidmaatschap mag je géén competitie spelen
- Met een senior lidmaatschap kun je bij elke competitievorm spelen

Geef bij je inschrijving ook aan welke speeldag EN welke competitievorm jullie voorkeur heeft. Je kunt je inschrijving uitsluitend mailen naar Rene Roelofs ([email protected]).  

Wij merken dat de competitie bij TVB steeds populairder wordt. Dat is een goede ontwikkeling! Echter, hierdoor kan het voorkomen dat zich méér teams opgeven dan wij kunnen plaatsen op basis van de baancapaciteit. Omdat er slechts vijf weken wordt gespeeld (en dus niet om de week, zoals op vrijdagavond in het voorjaar) kunnen er dus minder teams spelen dan in het voorjaar. Dit betekent dat we niet alle teams kunnen plaatsen of in ieder geval niet op de dag/competitievorm van je voorkeur. In dat geval zullen wij gaan loten. De uiterste inschrijfdatum is maandag 10 juni. Wanneer jouw team uitgeloot is, heb je nog een paar dagen de tijd om óf een nieuw team te vormen óf een andere speeldag te kiezen.  

We zien jullie inschrijvingen graag tegemoet!

Vriendelijke groet, 
Rene Roelofs (TC) en Eveline Kip (Tenniszaken)       

Nieuwscategorieën