KNLTB Competitie jeugd

Gezelligheid, nieuwe vrienden maken en nog beter leren tennissen, dat is competitie spelen! Of je pas net begonnen bent met tennissen of al langer speelt, iedereen kan meedoen. En helemaal leuk aan competitie spelen is dat je niet alleen speelt, maar in een team!

De competitie voor jeugd is opgesplitst in de Tenniskids competitie en de KNLTB Junioren competitie. Afhankelijk van je leeftijd en speelniveau neem je deel aan één van beide competities. Kortom, voor iedere jeugdtennisser is er een competitievorm die bij je past!


Tenniskids competitie
De Tenniskids competitie is een onderdeel van Tenniskids. Dit programma voor kinderen tot en met 12 jaar is helemaal afgestemd op de leeftijd en mogelijkheden van kinderen. Daardoor leren ze razendsnel tennissen. Vier kleuren brengen de vooruitgang van een kind in kaart: Blauw, Rood, Oranje en Groen. Bij iedere kleur horen andere leeftijden, baangroottes en balsoorten. 


KNLTB Junioren competitie
Kinderen in de leeftijd van 11 t/m 17 jaar kunnen meedoen aan de KNLTB Junioren competitie. Deze competitie bestaat uit de Junioren competitie 11 t/m 14 jaar en de Junioren competitie 13 t/m 17 jaar.


Speeldata
In het voorjaar kun je meedoen aan de Tenniskids Voorjaarscompetitie. Bekijk hieronder de speeldata.
KNLTB Competitie speeldata jeugd


Contactpersonen
Voor meer informatie over de competitie rood & oranje kun je contact opnemen met Carolien Nieuwesteeg ([email protected] / 06 24654354). Voor meer informatie over de competitie groen & junioren kun je contact opnemen met Nathalie de Lang ([email protected] / 06 30010964). 


Spelregels
Wil je meer weten over de puntentelling in Tenniskids competitie? Check hier de spelregels!


Uitslagen
Volg je favoriete team door op de volgende link te klikken: 
Uitslagen KNLTB Voorjaarscompetitie 2022