KNLTB Voorjaarscompetitie

Jaarlijks doen er ruim 30.000 teams mee aan wat velen beschouwen als, de mooiste periode van het tennisseizoen: De KNLTB Voorjaarscompetitie. Zo’n 200.000 competitiespelers spelen wedstrijden en strijden met hun team voor de winst. Door wedstrijden te spelen verleg je je grenzen, verbeter je jezelf keer op keer en je leert eenvoudig nieuwe mensen kennen. Iedereen kan meedoen, want er is altijd een wedstrijdsoort voor jou!

Aanbod
Het competitie aanbod verandert jaarlijks. Ook dit jaar (2024) is het aanbod weer iets gewijzigd ten opzichte van vorig jaar. De vrijdagavondcompetitie wordt om de week gespeeld, met een totaal van 5 speelavonden. Klik op onderstaande links voor het volledige aanbod:
Senioren regionaal: KNLTB Competitie aanbod senioren regionaal
Senioren landelijk: KNLTB Competitie aanbod senioren landelijk

Speeldata
Klik op onderstaande link om de exacte speeldata te zien:
KNLTB Competitie speeldata 2024

Inschrijven tenniscompetitie
DE INSCHRIJVING IS GESLOTEN | Opgeven is vanaf nu mogelijk. Je kunt je opgeven als individu óf als team. Als je je als team opgeeft, moeten alle teamleden met voor- en achternaam worden benoemd. Check bij jezelf én bij je teamleden of je lidmaatschap past bij de competitievorm die je wilt gaan spelen. Geef bij je inschrijving ook aan welke speeldag EN welke competitievorm jullie voorkeur heeft. Je kunt je inschrijving uitsluitend mailen naar Rene Roelofs ([email protected]). 

Loting
Wij merken dat de competitie bij TVB steeds populairder wordt. Dat is een goede ontwikkeling! Echter, hierdoor kan het voorkomen dat zich méér teams opgeven dan wij kunnen plaatsen op basis van de baancapaciteit. Dit betekent dat we niet alle teams kunnen plaatsen of in ieder geval niet op de dag/competitievorm van je voorkeur. In dat geval zullen wij gaan loten. De uiterste inschrijfdatum is donderdag 21 december 2023. Wanneer jouw team uitgeloot is, heb je nog een paar dagen de tijd om óf een nieuw team te vormen óf een andere speeldag te kiezen. 

Reglementen
De vereniging volgt de reglementen zoals deze zijn opgesteld door de KNLTB. Hieronder kunt u het KNLTB Competitiereglement 2023 en het Wedstrijdbulletin 2023 downloaden. Daarnaast heeft TV Boskoop een eigen Competitiereglement.

knltb-competitiereglement-2023.pdf wedstrijdbulletin-knltb-competitie-2023.pdf TV Boskoop Competitiereglement.pdf