Tennisles (2R-Sports)

De tennislessen bij tennisvereniging Boskoop worden sinds 2014 verzorgd door de professionele trainers van 2R-Sports Tennis Academy. 


2R-Sports
Tennisschool 2R-Sports is ontstaan uit de passie voor tennis. Het streven is om deze passie op zoveel mogelijk mensen over te brengen. Ons doel is tennis op zo'n leuk en leerzaam mogelijke manier aan liefhebbers aan te bieden. Wij richten ons zowel op recreanten als op prestatieve tennissers. Wij werken met spelers van jong tot oud op alle speelsterktes.

Bij het geven van de reguliere tennislessen wordt op basis van speelstijl en niveau per persoon bepaald wat de beste aanpak is om het maximale qua tennis uit de persoon te halen. Door middel van technische, tactische, conditionele en mentale trainingen werken wij met aan de niveauverbetering. Persoonlijke aandacht en plezier in het spel zijn een belangrijk onderdeel van dit proces.


Wanneer
Het is mogelijk om in zowel de zomer als de winter tennislessen te volgen. De tennislessen in het zomerseizoen beginnen meestal in de eerste week van april. De winterlessen starten voor de senioren in oktober. De lessen worden op woensdag, donderdag en vrijdag gegeven. Er worden in principe geen tennislessen gegeven in de schoolvakanties en op landelijke vrije dagen, tenzij anders is afgesproken met de trainer.


Inschrijven
Indien je geïnteresseerd bent in lessen van ons en je bent al lid van Tennisvereniging Boskoop, dan kun je je opgeven voor lessen door het inschrijfformulier in te vullen en te versturen. Indien je nog geen lid bent van de vereniging, dan dien je eerst lid te worden van de TVB.

Inschrijven zomerlessen: 2R-Sports zomerlessen
Inschrijven winterlessen: 2R-Sports winterlessen
Lesreglement: 2R-Sports lesreglement


Blijf op de hoogte!
Alle overige activiteiten die wij organiseren worden tijdig op de website en op Facebook & Instagram geplaatst! Houd de website daarom in de gaten of Volg ons / Like ons op Social Media!