Reglementen

Afhangreglement
Afhangen doe je met de KNLTB ClubA
pp. Dat geldt voor de eerste keer afhangen op een dag. Een tweede keer afhangen op dezelfde dag kan via het afhangbord in de hal van het clubhuis. Afhangen voor en padelbaan is mogelijk tot 22.00 uur en afhangen voor een tennisbaan is mogelijk tot 23.00 uur.

  maandag t/m vrijdag 9.00 - 15.00 uur maandag t/m vrijdag 15.00 tot 19.00 uur maandag t/m vrijdag 19.00 tot 23.00 uur zaterdag, zondag, feestdagen
Jeugd ja ja nee ja
Senioren
Volledig lid
ja ja ja ja
Senioren
Daglid
ja ja nee nee
Senioren
Voorjaarscompetitielid
ja, tot 15 juni ja, tot 15 juni ja, tot 15 juni ja, tot 15 juni
Senioren
Zomerlid
ja, 15 juni - 1 september ja, 15 juni - 1 september ja, 15 juni - 1 september ja, 15 juni - 1 september
Senioren
Najaarscompetitielid
ja, vanaf 15 augustus ja, vanaf 15 augustus ja, vanaf 15 augustus ja, vanaf 15 augustus

 

Reserveren
Afhangen/reserveren doe je voor 45 minuten, zowel voor dubbel- als voor enkelspel. Als je een baan reserveert voor twee personen, sta je met twee personen op de baan. Als je een baan reserveert voor drie personen, speel je een zogenaamd "Amerikaantje". Als je een baan reserveert voor vier personen, dan ga je dubbelen of mixen. Iedereen die op de baan staat moet zichtbaar zijn in de reservering, ook eventuele gastspelers.

Tijdens verenigingsoverstijgende evenementen, zoals voorjaarscompetitie, najaarscompetitie en open toernooien, zijn in principe geen banen beschikbaar om vrij te spelen. Informeer eventueel bij de competitieleider of de wedstrijdleiding of er ruimte is om vrij te spelen. Tijdens verenigingsevenementen zijn er in principe ook geen banen beschikbaar om vrij te spelen. Ook hier geldt: neem eventueel contact op met de organisator van het evenement om te weten of er ruimte is om vrij te spelen. De evenementen staan opgenomen in de Jaarkalender en in de Clubagenda.


Gastspelersregeling

Gastspelen is alleen mogelijk op uitnodiging en samen met een lid van T.V. Boskoop. Het lid van T.V. Boskoop is verantwoordelijk voor het doen en laten van de gastspeler. Gastspelers worden onder hun eigen naam genoteerd in de KNLTB club app en hebben na betaling voor de gereserveerde periode dezelfde rechten en plichten als een lid van T.V. Boskoop. Gastspelers mogen drie keer per jaar uitgenodigd worden. Het tarief voor een gastspeler bedraagt per dagdeel 6 euro voor een senior en 2 euro voor een jeugdspeler.


Controle

Het bestuur ziet toe dat op het juiste gebruik van lidmaatschappen en de gastspelersregeling. Bij foutief gebruik van een lidmaatschap wordt de speler geïnformeerd en bij een tweede keer wordt het lidmaatschap aangepast. Bij foutief gebruik van de gastspelersregeling krijgt de uitnodigende speler of één van de uitnodigende spelers de bijbehorende factuur en een waarschuwing.


Parkreglement
Je mag op de tennisbanen van T.V. Boskoop spelen als je een geldig lidmaatschap hebt van TV Boskoop of je een gastspeler bent en daarvoor betaald hebt. Het volledige parkreglement kun je via onderstaande link downloaden. 


Huishoudelijk reglement
In het Huishoudelijk reglement staan de rechten en plichten van de leden van Tennisvereniging Boskoop beschreven. Het volledige huishoudelije reglement kun je via onderstaande link downloaden. 


Competitie reglement
In het Competitie reglement staan de rechten en plichten van de leden van Tennisvereniging Boskoop in relatie tot de KNLTB Voorjaars- en najaarscompetitie. Het Competitie reglement kun je via onderstaande link downloaden. 


Statuten
De volledige statuten van TV Boskoop zijn via onderstaande link te downloaden. 

Vrijwilligersbeleid
Het vrijwilligersbeleid 2024 van TV Boskoop is via onderstaande link te downloaden. 

TV Boskoop Huishoudelijk reglement.pdf TV Boskoop Parkreglement.pdf TV Boskoop Competitiereglement.pdf TV Boskoop Vrijwilligersbeleid 2024.pdf TV Boskoop Statuten.pdf