KNLTB Voorjaarscompetitie padel

De KNLTB Voorjaarscompetitie 2024 is voor vele spelers de mooiste periode van het seizoen. Dit jaar is het ook mogelijk om padelcompetitie te gaan spelen. Deze competitie is bedoeld voor zowel beginnende spelers als voor topspelers en voor iedereen daar tussen in.

Aanbod padelcompetitie
De padelcompetities op zaterdag en zondag zijn voor spelers van alle leeftijden. Op vrijdag kun je vanaf 15 jaar deelnemen. Op zowel vrijdag, zaterdag als zondag wordt er gespeeld in verschillende klassen. De competitie wordt eenmalig ingedeeld op basis van teamrechten om padelspelers zoveel mogelijk tegen gelijkwaardige tegenstanders te laten spelen.  

Klik op onderstaande link om het volledige aanbod te zien:
KNLTB Competitie aanbod padel 2024

Speeldata
Klik op onderstaande link om de exacte speeldata te zien:
Speeldata padel competitie 2024

Inschrijven padelcompetitie
Opgeven is vanaf nu mogelijk. Je kunt je opgeven als individu óf als team. Als je je als team opgeeft, moeten alle teamleden met voor- en achternaam worden benoemd. Een team bestaat uit (minimaal) 4 spelers, waarbij alle combinaties mogelijk zijn (man/vrouw). Geef bij je inschrijving ook aan welke speeldag jullie voorkeur heeft. Je kunt je inschrijving uitsluitend mailen naar Gabor Vroegop & Arco Zaad ([email protected]).  

Speelsterkte
Het is belangrijk dat de speelsterkte een juiste weergave is van je niveau. Ben je van mening dat de speelsterkte op MijnKNLTB niet overeen komt met je daadwerkelijke niveau, dan kun je een speelsterktewijzigingsverzoek indienen via MijnKNLTB.  

Loting
Wij merken dat de competitie bij TVB steeds populairder wordt. Dat is een goede ontwikkeling! Echter, hierdoor kan het voorkomen dat zich méér teams opgeven dan wij kunnen plaatsen op basis van de baancapaciteit. Dit betekent dat we niet alle teams kunnen plaatsen of in ieder geval niet op de dag/competitievorm van je voorkeur. In dat geval zullen wij gaan loten. De uiterste inschrijfdatum is donderdag 21 december 2023. Wanneer jouw team uitgeloot is, heb je nog een paar dagen de tijd om óf een nieuw team te vormen óf een andere speeldag te kiezen.